1ste Federatiewedstrijd PARCOURS in Amiens (Fr)

Ingezonden door Ludo Verbelen
Datum: 
zondag, 11 maart, 2018 - 10:00
Commissie: 
JPC/Compak
Discipline: 
Jachtparcours
Type: 
Nationaal
Prijs: 
70 EUR
Prijsinformatie: 

Een sandwich is inbegrepen in de inschrijvingsprijs.

Inschrijving via de website en betaling van het inschrijvingsgeld minstens 3 werkdagen op voorhand VERPLICHT. (Inschrijving wordt afgesloten op donderdagavond 20 uur.)
Schutters die niet voldoen aan deze twee voorwaarden, zullen geen plaats toegewezen krijgen op de planken!
Wie niet op voorhand inschrijft en betaalt, kan op de dag van de wedstrijd eventueel nog ter plaatse inschrijven, mits een meerprijs van 10 EUR en onder voorbehoud van beschikbare plaatsen. Het betreft hier echter enkel nog de eventuele open plaatsen op de gepubliceerde planken. Er worden de dag zelf dus geen extra planken meer bijgemaakt. (Planken worden gepubliceerd op vrijdagavond.)

GRATIS voor Belgische schutters geboren na 31.12.1997 (juniors).

Inschrijvingsformulier

Bijkomende gegevens :

Adres : La pigeonnière, rue d'Estrée BP 50010 Grattepanche 80680 Sains en Amienois, France

100 kleis
Maximum aantal deelnemers: 96
Loodhagel maximum 28 gram (7 tot 9) verplicht

Aan deze wedstrijd zijn volgende prijzen onder vorm van aankoopbons verbonden (alleen voor wie persoonlijk aanwezig is bij de prijsuitreiking):
Categorie A + B
1ste plaats 75 EUR
2de en 3de plaats 50 EUR
Categorie C
1ste plaats 75 EUR
Categorie NC
1ste plaats 50 EUR

De Nationale Commissie Jachtparcours schenkt ook nog 5 waardebons voor een totale waarde van 275 EUR die na de wedstrijd zullen verloot worden onder de aanwezige deelnemers (ook de buitenlanders) die nog geen prijs hebben gewonnen.

De Nationale Commissie Jachtparcours wil de trouwe schutters belonen.
Daarom werd beslist om een geweer Browning B725 Sporter II (waarde € 2.700) te verloten onder alle schutters die tijdens het seizoen 2018 aan ten minste 4 federatiewedstrijden Jachtparcours hebben deelgenomen.
De loting zal plaatsvinden tijdens de podiumceremonie van het Belgisch Kampioenschap Jachtparcours in Saint-Lambert (Fr) op zondag 22 april 2018.

Browning B725 Sporter II

Om deel te nemen aan een wedstrijd die ingericht is door de Nationale Commissie Jachtparcours moeten deelnemers die de Belgische nationaliteit hebben, beschikken over een (voorlopige) sportschutterslicentie categorie C en lid zijn van VSK-Kleischieten of URSTBf.