COMPAK SPORTING: Belgian Championships 2019 - Finale in NOORDERWIJK

Ingezonden door Ludo Verbelen
Datum: 
zondag, 28 april, 2019 - 10:00
Commissie: 
JPC/Compak
Discipline: 
Compak Sporting
Type: 
Nationaal
Prijs: 
70 EUR
Prijsinformatie: 

Inschrijving via de website en betaling van het inschrijvingsgeld minstens 3 werkdagen op voorhand VERPLICHT. (Inschrijving wordt afgesloten op woensdagavond 20 uur.)
Schutters die niet voldoen aan deze twee voorwaarden, zullen geen plaats toegewezen krijgen op de planken!
Wie niet op voorhand inschrijft en betaalt, kan op de dag van de wedstrijd eventueel nog ter plaatse inschrijven, mits een meerprijs van 10 EUR en onder voorbehoud van beschikbare plaatsen. Het betreft hier echter enkel nog de eventuele open plaatsen op de gepubliceerde planken. Er worden de dag zelf dus geen extra planken meer bijgemaakt. (Planken worden gepubliceerd op donderdag.)

GRATIS voor Belgische schutters geboren na 31.12.1998 (juniors).
Buitenlandse juniors betalen de helft van het inschrijvingsrecht.

Voor alle vragen en informatie in verband met deze federatiewedstrijd kun je terecht bij Els EERDEKENS, verantwoordelijke voor het secretariaat, via mail naar elsje.eerdekens@gmail.com.

Inschrijvingsformulier

Bijkomende gegevens :

Adres: Tir der Kempen, Duipt 6, 2200 Noorderwijk (Tel. 014/261.783)

100 kleis
Maximum aantal deelnemers: 120
Staalhagel maximum 28 gram (7 tot 9) verplicht

Aan de Belgian Championships Compak Sporting (200 kleis) zijn volgende prijzen onder vorm van aankoopbons verbonden (alleen voor wie persoonlijk aanwezig is bij de prijsuitreiking):
Men/Hommes
1ste plaats 150 EUR
2de plaats 125 EUR
3de plaats 100 EUR
Seniors
1ste plaats 125 EUR
2de plaats 100 EUR
3de plaats 75 EUR
Veterans/Vétérans
1ste plaats 100 EUR
2de plaats 75 EUR
3de plaats 50 EUR
Dames, Juniors en Masters
1ste plaats 75 EUR
2de plaats 50 EUR
3de plaats 50 EUR

De Nationale Commissie Jachtparcours schenkt ook nog 9 aankoopbons voor een totale waarde van 500 EUR die na de wedstrijd zullen verloot worden onder de aanwezige deelnemers (ook de buitenlanders) die nog geen prijs hebben gewonnen.

De Nationale Commissie Jachtparcours wil de trouwe schutters belonen.
Daarom werd beslist om een geweer BLASER F16 (waarde € 3.100) te verloten onder alle schutters die tijdens het seizoen 2019 aan ten minste 4 federatiewedstrijden Compak Sporting hebben deelgenomen.
De loting zal plaatsvinden tijdens de podiumceremonie van het Belgisch Kampioenschap Compak Sporting in Noorderwijk op zondag 28 april 2019.
Meer info over de Blaser F16 op www.blaser.de/F16.

Voor de toekenning van de titel "Kampioen van België" en de verdeling van de medailles in de diverse klassen gelden de volgende voorwaarden:
- houder zijn van de Belgische nationaliteit
- aangesloten zijn bij VSK-Kleischieten of URSTBf.

Om deel te nemen aan een wedstrijd in België die ingericht is door de Nationale Commissie Jachtparcours moeten deelnemers die de Belgische nationaliteit hebben, beschikken over een (voorlopige) sportschutterslicentie categorie C en lid zijn van VSK-Kleischieten of URSTBf.
Om deel te nemen aan een wedstrijd in het buitenland die ingericht is door de Nationale Commissie Jachtparcours moeten deelnemers die de Belgische nationaliteit hebben, eveneens in het bezit zijn van een Europese Vuurwapenpas en een uitnodiging van de schietstand voor de wedstrijden in Frankrijk.

INSCHRIJVINGEN - ZIE DAY 1