COMPAK SPORTING: Belgian Championships 2020 - Day 1 in BAUFFE

Ingezonden door Els Eerdekens
Datum: 
zaterdag, 25 april, 2020 - 09:00 - 18:00
Commissie: 
JPC/Compak
Discipline: 
Compak Sporting
Type: 
Nationaal
Prijs: 
70 EUR
Prijsinformatie: 

Inschrijving via de website en betaling van het inschrijvingsgeld minstens 3 werkdagen op voorhand VERPLICHT. (Inschrijving wordt afgesloten op woensdagavond 20 uur.)
Schutters die niet voldoen aan deze twee voorwaarden, zullen geen plaats toegewezen krijgen op de planken!
Wie niet op voorhand inschrijft en betaalt, kan op de dag van de wedstrijd eventueel nog ter plaatse inschrijven, mits een meerprijs van 10 EUR en onder voorbehoud van beschikbare plaatsen. Het betreft hier echter enkel nog de eventuele open plaatsen op de gepubliceerde planken. Er worden de dag zelf dus geen extra planken meer bijgemaakt. (Planken worden gepubliceerd op donderdagavond.)

GRATIS voor Belgische schutters geboren na 31.12.1999 (juniors).
Buitenlandse juniors betalen 35€.

Voor alle vragen en informatie in verband met deze federatiewedstrijd kun je terecht bij Jim Geerts via mail naar Jachtparcours@vsk.vlaanderen

Inschrijvingsformulier
Aangezien we niet weten voor hoelang de maatregelen als gevolg van de coronapandemie van kracht zijn kan u tijdelijk niet meer inschrijven voor de wedstrijden Compak Sporting
Parce que nous ne savons pas combien de temps les mesures dues à la pandémie corona sont en vigueur,temporairement vous ne pouvez plus vous inscrire pour les matches de Compak Sporting

Bijkomende gegevens :

Adres: ISCB, Rue Delmotte 140, 7870 BAUFFE (Tel. 0497/620.140)

100 kleis
Maximum aantal deelnemers: 120
Staalhagel maximum 24 gram (7 tot 9) verplicht

Aan de Belgian Championships Compak Sporting (200 kleis) zijn volgende prijzen onder vorm van aankoopbons verbonden (alleen voor wie persoonlijk aanwezig is bij de prijsuitreiking):

Scratch/Open
1ste plaats 150 EUR
2de plaats 125 EUR
3de plaats 100 EUR

Men/Seniors/Veterans/Dames/Juniors/Masters
1ste plaats 150 EUR
2de plaats 125 EUR
3de plaats 100 EUR

BFK schenkt ook nog 10 aankoopbons voor een totale waarde van 500 EUR die na de wedstrijd zullen verloot worden onder de aanwezige deelnemers (ook de buitenlanders) die nog geen prijs hebben gewonnen.

BFK wil de trouwe schutters belonen.
Daarom werd beslist om een waardebon van 2.500 EUR voor de aankoop van een wapen te verloten onder alle schutters die tijdens het seizoen 2020 aan ten minste 4 federatiewedstrijden Compak Sporting hebben deelgenomen.
De loting zal plaatsvinden tijdens de podiumceremonie van het Belgisch Kampioenschap Compak Sporting in Bauffe op zondag 26 april 2020.

Voor de toekenning van de titel "Kampioen van België" en de verdeling van de medailles in de diverse klassen gelden de volgende voorwaarden:
- houder zijn van de Belgische nationaliteit
- aangesloten zijn bij VSK-Kleischieten of URSTBf.

Om deel te nemen aan een wedstrijd in België die ingericht is door BFK moeten deelnemers die de Belgische nationaliteit hebben, beschikken over een (voorlopige) sportschutterslicentie categorie C en lid zijn van VSK-Kleischieten of URSTBf.